Hint Netflix naar seizoen 2 voor Wednesday?

News
vrijdag, 06 januari 2023 om 18:30
wednesday serie netflixf1670496662
Ondanks het breken van records voor Netflix, is fantasyserie Wednesday nog niet verlengd voor een tweede seizoen. Het lijkt erop dat dit op het punt staat te veranderen, nadat Netflix met een zeer cryptische tweet komt.

Het einde?

Netflix plaatste een fragment van de seizoensfinale van de show waarin Wednesday Addams (gespeeld door Jenna Ortega) haar roman afrondt. Het scherm gaat naar haar typemachine waar ze heeft geschreven: “Het einde?”. Naast de clip tweette Netflix simpelweg: “????????”
Terwijl de Netflix fans op dit moment alleen maar teaset, zijn veel gebruikers ervan overtuigd dat dit zou kunnen betekenen dat er een tweede seizoen aankomt. “Ik kan niet wachten op seizoen 2, antwoordde een ander account. “Stop met spelen en kondig seizoen 2 aan”, tweette een ander.

Wednesday zeer succesvol

Het eerste seizoen gaat over Wednesday Addams die zich moet zien te gedragen op haar nieuwe school The Nevermore Academy. Terwijl ze met tegenzin vrienden maakte, begon er een golf van mysterieuze moorden, waardoor ze haar paranomale krachten gebruikte om te onderzoeken wat er precies aan de hand was. Hoewel het verhaal van het eerste seizoen grotendeels is afgesloten, zijn er toch nog en paar losse eindjes in de serie.
Showrunners Alfred Gough en Miles Millar hebben gesproken over hun hoop voor seizoen 2, inclusief plannen om meer van de Addams-familie te gebruiken voor meerdere seizoenen.
De door Tim Burton geproduceerde serie bemachtigde ook op een plek in de meest gestreamde shows aller tijden van Netflix.