Apple TV+ komt mogelijk met Ted Lasso spin-off serie

News
woensdag, 07 juni 2023 om 13:00
ted lasso photo 031108 1f1686132230
Ted Lasso is vorige week ten einde gekomen, met de finale van seizoen 3. Maar mogelijk komt Apple TV+ met een spin-off serie op de populaire show.
Let op: dit bericht bevat spoilers over Ted Lasso seizoen 3!
Eén van de grootste aanraders volgens velen om een abonnement op Apple TV+ te nemen is de komedieserie Ted Lasso. De show wist precies de juiste feel good-snaar aan te slaan in een periode waarin mensen wel wat luchtige verhalen konden gebruiken.
Ondanks de populariteit is er nu een einde gekomen aan Ted Lasso. De serie is op eigen voorwaarden gestopt en het verhaal van de Amerikaanse voetbalcoach is afgesloten. Maar dat betekent mogelijk niet dat er helemaal een einde is gekomen aan het verhaal van alle karakters in Ted Lasso.
Apple TV+ heeft namelijk een opvallende tweet geplaatst. Daarop is de nieuwe coach Roy Kent (Brett Goldstein) te zien, samen met Coach Board (Brendan Hunt) en Nate Shelley (Nick Mohammed). Naast de foto is de zin ‘Smells like potential’ geplaatst. Het lijkt dus een hint naar een spin-off serie, met de focus op de nieuwe technische staf van Richmond F.C.

Grote hint naar een spin-off serie

Eén scène in de laatste aflevering van Ted Lasso lijkt nu met deze kennis ook te hinten naar een nieuwe serie. Aan het einde van seizoen 3 heeft Ted (Jason Sudeikis) besloten om te stoppen als coach en terug te gaan naar zijn familie in de Verenigde Staten. Na zijn vertrek zien we ook de feedback die Ted had over een boek die werd geschreven over het seizoen van Richmond F.C.
De coach had weinig aanmerkingspunten, op slechts eentje na. Ted zou namelijk de titel veranderen omdat het ‘niet om mij gaat. Het ging nooit om mij’. In de seizoensfinale zijn er bovendien nog een aantal losse eindjes, dus er is ongetwijfeld genoeg potentie voor een spin-off op Ted Lasso.