Zo kun je alvast een PS5 pre-order plaatsen!

  De PlayStation 5 is officieel aangekondigd nadat Sony eind vorig jaar de releasewindow bekend heeft gemaakt. Hoewel er nog geen prijs bekend is, kun je de console wel alvast pre-orderen. Je leest hier alles over hoe je de nieuwe console alvast kunt bestellen.

  Voor iedereen die niet kan wachten op de nieuwe console van Sony, kun je nu alvast een pre-order plaatsen bij Game Mania. Dit moet je doen door naar de winkel te gaan en daar alvast een aanbetaling te doen. Hierbij betaal je nu alvast 50 euro om ervoor te zorgen dat je de console op de eerste dag in huis hebt.

  "Zodra jouw pre-order en aanbetaling bij ons geregistreerd staan, sta je officieel op onze PlayStation 5-wachtlijst," luidt de webpagina van de PlayStation 5 op de website van Game Mania. Dat je geregistreerd staat, betekent alleen niet direct dat je de console op de eerste dag ontvangt.

  Dat laatste hangt namelijk af van hoe snel je de PS5 in de pre-order zet. Game Mania heeft daarover het volgende te zeggen.

  "Omdat het nog niet bekend is hoe groot de eerste oplage van de PlayStation 5 gaat zijn, kunnen wij niet garanderen dat iedereen op de wachtlijst een exemplaar op dag van release kan ophalen."

  Game Mania

  PlayStation 5 prijs nog onbekend

  Wat de PlayStation 5 prijs precies gaat worden is alleen nog maar de vraag. Sony heeft nog geen informatie vrijgegeven over de prijs van de nieuwe machine. De aanbetaling die je dan ook doet wordt in mindering gebracht zodra de PlayStation 5 prijs onthuld wordt. Hierdoor betaal je nu alvast 50 euro die je bij de dag van release niet meer hoeft te betalen. Zodra de prijs bekend is, komt deze in ons overzicht van al het belangrijke PS5 nieuws.

  Update - Meer details

  Inmiddels zijn we een half jaar verder en zijn er eindelijk wat meer details over de PlayStation 5. Zo is het design onthuld en zijn er details over een tweede editie van de Sony-console. Meer details over die versie en de pre-order opties daarvan, vind je hier.

  Dit artikel is bijgewerkt op 17 juli 2020.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.