Waarom heeft Henry Cavill zo'n rare stem in The Witcher op Netflix?

News
vrijdag, 10 januari 2020 om 10:59
maxresdefault 5f1578647057
De meesten van jullie hebben The Witcher waarschijnlijk al gezien en zijn bekend met Geralt of Rivia. De Witte Wolf staat bekend om zijn daden en talenten. Maar waarom heeft Geralt nou toch zo'n rare stem? Henry Cavill laat weten dat het niet komt omdat hij verkouden is. Maar omdat het moest. Dit en meer laat hij weten in een nieuw interview.

Hmm..

Henry Cavill laat weten tijdens een interview met The Wrap dat de zware stem een bewuste keuze was. Eerst wilden de makers hem een accent geven wat mensen uit Rivia nou eenmaal zouden hebben. Net zoals in de boeken het geval is. Maar dat werd vrij moeilijk met alle mensen voor de camera. Om die reden werd er gezocht naar een andere mogelijkheden voor Geralt.
aa6f1578646676
Om deze redenen gebruikt Henry Cavill dus zijn eigen Engelse accent maar met een mix van schuurpapier en een droge keel.

The Witcher

The Witcher is nu al een paar weken uit en doet het onwijs goed. Veel fans kunnen niet wachten tot een nieuw seizoen, waar helaas nog geen releasedatum van bekend is. Verder zijn fans naast het wachten ook nog steeds aan het genieten van één van soundtracks van The Witcher genaamd 'Toss A Coin To Your Witcher'. De video heeft nu al 13 miljoen views (En dit is maar een van de honderden video's van het nummer).
Toch is er nog een belangrijke vraag die nog niet beantwoord is. Waarom zegt Geralt constant Hmm? Wij bij de redactie hebben eerlijk gezegd geen flauw idee. Hopelijk krijgen we hier snel een antwoord op in seizoen 2. Tot die tijd zullen wij, loyale fans op de redactie, de 10 uur versie van Toss a coin to your witcher afspelen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties