Update - Hier kun je de Hogwarts Legacy Collector’s Edition weer kopen!

News
vrijdag, 05 mei 2023 om 12:30
hogwarts legacy classf1675674505
Hogwarts Legacy is bij release een enorme hit gebleken, maar was dat eigenlijk al lang. Zo waren duurdere edities van de game bijvoorbeeld vaak al uitverkocht. Mocht jij de boot hebben gemist, dan kun je de Collector’s Edition nu weer kopen.

Update 2 - Collector's Edition weer te vinden na PS4, Xbox One release

Na het nodige uitstel is Hogwarts Legacy vanaf nu ook te spelen op PS4 en Xbox One. Niet alleen de standaar editie is voor die consoles te krijgen, maar ook de Collector's Edition is voor last-gen beschikbaar. Deze is nu verkrijgbaar. Ook als je de game al hebt op een nieuwere cosnole kan deze editie een kans zijn om de goodies van de Collector's Edition alsnog te bemachtigen.

Update - Collector's Edition weer te scoren!

Heb je Hogwarts Legacy nog niet in huis en wil je de Collector's Edition hebben? Dan moet je nu je slag slaan. De speciale editie is namelijk weer op voorraad bij bol.com.
Origineel bericht:
Collector’s Editions bieden vaak allerlei moois, maar helaas wil het nog wel eens tegenvallen hoe goed je er aan kunt komen. Er is vaak sowieso een run op dit soort edities en het bestaan van scalpers helpt niet mee. Maar voor Hogwarts Legacy heb je weer een kans.

Hogwarts Legacy Collector’s Edition beschikbaar bij bol.com

Je kunt de Collector’s Edition van de game namelijk nu weer vinden bij bol.com. Hij wordt niet door het online warenhuis zelf verkocht maar door een partner. Voor de inhoud maakt dat gelukkig niet uit.
Waar het helaas wel voor uitmaakt is de prijs. Zoals gezegd is Hogwarts Legacy vrij populair, dus verkopers kunnen ermee weg komen om wat meer te vragen dan de adviesprijs. De Collector’s Edition ging in de eerste instantie voor 299 euro over de toonbank, maar wie hem nu wil kopen moet iets dieper in de buidel tasten.
Of de meerprijs het waard is, is aan jou, maar je hebt in ieder geval een kans om de Collector’s Edition weer te bemachtigen. Opvallend is overigens dat het momenteel de enige editie is die je kunt kopen: zelfs de normale uitgave is voor de meeste platformen uitverkocht.
Dit bericht is bijgewerkt op 5 mei 2023.