Hier kan je de iPhone 15 nu pre-orderen

News
donderdag, 21 september 2023 om 12:30
apple iphone 15 pro lineup color lineup geo 230912f1694590450
Deze week komt dan eindelijk de iPhone 15 uit. Wil je op release meteen met de smartphone aan de slag gaan, dan kan je de nieuwe iPhone hier pre-orderen.
De vorige release van de iPhone viel een beetje tegen, maar Apple heeft dit jaar meer werk gemaakt van de smartphone. Er staan dan ook veel mensen te popelen om meteen met de iPhone 15 aan de slag te gaan op de dag van release.
Op veel plekken is de smartphone dan nu ook al uitverkocht. Wil je de iPhone 15 meteen in handen krijgen, dan moet je er dus snel bij zijn. Gelukkig kan je de smartphone nog op een paar plekken pre-orderen, die wij hieronder voor je op een rijtje hebben gezet.

Nieuwe features van de iPhone 15

De grootste verandering dit jaar is natuurlijk de overstap van Lightning naar USB-C. Apple doet dat meteen goed met de iPhone 15 Pro, want de smartphone kan met de poort namelijk data met een transfer speed van 10Gpbs verplaatsen. De Pro-modellen krijgen daarnaast een titanium body, een nieuwe Action Button en een grote upgrade voor de camera.
De normale iPhone 15-modellen kunnen nu ook genieten van de Dynamic Island, een 48 megapixel camera (van 12 megapixel), een krachtigere A16 chipset en een grotere accu. Volgens Apple zal die laatste ‘de hele dag mee gaan’.

Populair Nieuws