Netflix komt met documentaire over voetballegende David Beckham

News
donderdag, 21 september 2023 om 13:00
De vierdelige Netflix documentaireserie "BECKHAM" werpt een diepgaande blik op het leven van de wereldberoemde voetballer en icoon David Beckham. Ondanks zijn wereldwijde bekendheid blijft Beckham een figuur die voor velen grotendeels in mysterie gehuld is.
Deze documentaire neemt de kijkers mee op een reis door zijn leven van zijn bescheiden jeugd in een arbeiderswijk in Oost-Londen tot aan zijn volwassen jaren als een van 's werelds meest geliefde en gevolgde voetbaliconen.
De serie belicht de drijfveren en vastberadenheid van Beckham om te slagen in de wereld van het professionele voetbal. Het onthult ook zijn voortdurende streven naar succes en hoe hij voortdurend worstelt om de juiste balans te vinden tussen zijn torenhoge ambitie, zijn liefde voor zijn familie en zijn persoonlijke leven. Het leven van Beckham kent extreme hoogtepunten en diepe dalen en deze documentaire werpt een licht op de emotionele en menselijke kant van deze beroemde atleet.

Toegang tot Beckham

Wat BECKHAM onderscheidt is de exclusieve toegang die regisseur Fisher Stevens en producent John Battsek hebben gekregen tot het leven van David Beckham, zijn vrouw Victoria, hun familie, vrienden en teamgenoten. Dit heeft geresulteerd in een intiem portret dat niet alleen het persoonlijke verhaal van Beckham vertelt maar ook inzicht biedt in de hedendaagse sport- en celebritycultuur.
In een wereld waarin David Beckham voortdurend onder de schijnwerpers staat en zijn leven grondig wordt geanalyseerd biedt deze documentaireserie een nieuwe en persoonlijke kijk op een van de meest opvallende persoonlijkheden in de sportgeschiedenis. BECKHAM laat zien dat er meer schuilt achter de bekende naam en het imago en biedt een boeiende kijk op de man achter de legende.
BECKHAM verschijnt 4 oktober exlusief op Netflix.

Populair Nieuws