Dit is wanneer de EA Sports FC 24 Companion App lanceert

News
donderdag, 21 september 2023 om 12:00
ea sports fc 24 haaland schotf1695043276
Met een nieuwe ‘FIFA’ game is het natuurlijk ook weer tijd voor een nieuwe Companion App. Dit is wanneer de app voor EA Sports FC 24 verschijnt.
De release van EA Sports FC 24 komt er bijna aan. Op 29 september lanceert de game namelijk voor de consoles en PC. Voorafgaand aan de release is er zoals gebruikelijk ook de lancering van de Companion App.
In de app kan je je Ultimate Teams wijzigen, spelers kopen, pakjes openen en beloningen claimen. Het enige wat je niet kan doen op de app is een wedstrijd spelen. Met de app worden we altijd veel features in de game duidelijk, waardoor de lancering van de Companion App altijd iets moois is om naar uit te kijken.
We hoeven ook niet lang te wachten op de Companion App van EA Sports FC 24. EA heeft namelijk bekendgemaakt dat de app vandaag op 21 september te downloaden is op de Play Store en App Store. Om 19:00 Nederlandse tijd zal de app verschijnen in de digitale stores.
Heb je de Companion App van FIFA 23 al, dan hoef je geen nieuwe app te downloaden. Het enige wat je in dat gevoel hoeft te doen is de update later vandaag installeren.

Nieuwe EA Sports FC 24-bundel

Als je nog geen PlayStation 5 hebt en de aankomende voetbalgame graag wil spelen, dan komt er een interessante bundel aan. Er komt namelijk een PlayStation 5-bundel met EA Sports FC 24 erin. Daarnaast krijgen spelers ook een DLC-code met een Rare Gold Players Pack en drie Icon Players voor vijf Ultimate Team matches.