Hier kan je de Apple Watch Series 9 pre-orderen

News
donderdag, 21 september 2023 om 15:30
apple watch series 9f1694591347
Niet alleen de iPhone 15 komt deze week uit, maar ook de Apple Watch Series 9. Hier kan je de nieuwe smartwatch pre-orderen.
Zoals we gewend zijn komt Apple nu elk jaar met een nieuwe smartwatch op de markt. Dit jaar is het alweer tijd voor de negende mainline editie van de Apple Watch. Vorige week heeft Apple de smartwatch onthuld en op 22 september komt het digitale horloge uit.
Als je deze week de Apple Watch Series 9 meteen in huis wil hebben, dan kan je het apparaat bij verschillende winkels pre-orderen. Wij hebben hieronder de opties voor je op een rijtje gezet. De smartwatches zijn beschikbaar in twee verschillende maten (41mm en 45mm) en veel verschillende kleuren. Wees er wel snel bij, want bij meerdere winkels is de Apple Watch Series 9 al uitverkocht!

Nieuwe features van de Apple Watch Series 9

De nieuwe versie van de Apple Watch draait op een nieuwe chip, die meteen zorgt voor een aantal nieuwe mogelijkheden. Zo is de maximale helderheid van het scherm maar liefst verdubbeld naar 2000 nits.
Apple heeft ook een nieuw ‘tik-dubbel’ gebaar toegevoegd. Door de duim en wijsvinger (van de arm waar je de Apple Watch aan draagt) twee keer tegen elkaar aan te tikken, kan je veel functies bedienen. Erg handig wanneer je even niet je andere hand kan gebruiken.

Populair Nieuws