Het volgende grote concert in Fortnite staat op de planning

News
maandag, 23 januari 2023 om 21:30
fortnite the kid laroif1674491085
Fortnite is de eerste game geweest die kwam met grote in-game concerten en daar gaat de battle royale shooter nu mee verder. Er staat namelijk een speciale ‘muzikale ervaring’ met Kid Laroi op de planning.
Fans van Kid Laroi hebben iets om naar uit te kijken. Epic Games en de artiest hebben namelijk aangekondigd dat er een ‘interactieve muzikale ervaring’ zal plaatsvinden vanaf de nacht van 27 op 28 januari. Ook is er een speciale trailer uitgebracht om het event aan te kondigen.
Het ‘concert’ wordt ook anders in vergelijking met andere concerten in Fortnite. In plaats van een groots evenement waarbij de artiest op een digitaal podium een setlist afwerkt, zal er juist een aparte experience zijn. Er wordt zelfs een aparte Creative Island speciaal gemaakt voor het evenement.
Volgens de ontwikkelaar kunnen spelers tijdens het evenement de reis van de zanger van ‘een bescheiden begin tot aan uitverkochte concerten als wereldwijde superster’ meemaken. Ook zal het evenement een debuut zijn voor een nieuw nummer van The Kid Laroi genaamd ‘Love Again’. Uiteraard zal er ook een character skin en andere in-game items te scoren zijn tijdens de experience.

Meer concerten in Fortnite

Het is niet de eerste keer dat een grote artiest samenwerk met Epic Games om een concert te geven in Fortnite. Het begon met een concert van de EDM producer Marshmello, gevolgd door een optreden van Travis Scott. Het laatste concert dat werd gegeven was van niemand minder dan Ariana Grande.

Populair Nieuws