Het Midyear Mayhem PvP event is teruggekeerd naar Elder Scrolls Online

  Liefhebbers van Player-versus-Player gevechten kunnen weer genieten deze week in Cyrodiil. Het Midyear Mayhem evenement is namelijk teruggekeerd naar The Elder Scrolls Online.

  Het Midyear Mayhem event is een terugkerend evenement in Tamriel, waarbij de PvP-gevechten in Cyrodiil centraal staan. Tijdens het event kunnen spelers namelijk twee keer zoveel ervaringspunten en Alliance Points verzamelen in PvP activiteiten.

  Om mee te doen met het evenement moet je simpelweg de in-game Crown Store openen en de Midyear Mayhem quest accepteren. Vervolgens zal je naar de Main Gate moeten gaan van jouw factie in Cyrodiil of je kan naar een Battlegrounds Camp gaan in één van de grote steden. Wanneer je de quest hebt voltooid zal je een buff krijgen met de eerder genoemde voordelen. Wanneer na twee uur de buff afloopt, kan je de Scroll of Pelinal’s Ferocity gewoon opnieuw gebruiken om de buff te krijgen.

  Nieuwe outfits en mounts

  Naast de dubbele ervaringspunten en Alliance Points, kunnen spelers ook nieuwe collectibles verzamelen en achievements verdienen. Naast de Legion Zero Outfit style pages kan je nu bijvoorbeeld ook de Second Legion Outfit style pages vinden tijdens het Midyear Mayhem event. Verzamel ze allemaal en je ziet er uit als een echte soldaat van de Imperials.

  De hoeveelheid collectibles die je kan verzamelen is teveel om op te noemen, maar net zoals met de rest van de jaarlijkse events kan je ook Event Tickets verdienen. Verdien er genoeg en je kan jezelf eindelijk eigenaar noemen van de gewilde Icebreath Indrik mount. Wees er alleen wel snel bij, want het evenement duur maar tot 7 juli!

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.