Vecht voor exclusieve rewards in het ESO Midyear Mayhem PvP Event

  Binnenkort zullen we in The Elder Scrolls afreizen naar Skyrim om het op te nemen tegen een Vampire Lord. Maar voor het zover is kunnen spelers ook tegen elkaar vechten in het tijdelijke Midyear Mayhem PvP Event.

  Liefhebbers van PvP kunnen zich helemaal uitleven deze week in Elder Scrolls Online. Het Midyear Mayhem event loopt namelijk vanaf 23 januari tot en met 4 februari en zal spelers trakteren op extra ervaringspunten, Alliance Points en natuurlijk ook exclusieve beloningen. Denk bijvoorbeeld aan de Legion Zero's armor set en een banier om je factie mee aan te moedigen.

  Om mee te doen aan het evenement moet je de Details on the Midyear Mayhem quest halen uit de Crown Store en reizen naar de hoofdpoort van jouw factie in Cyrodiil. Daar zul je van een NPC de benodigdheden krijgen om alles te halen uit het evenement. Voor een aantal events zal je ook de Imperial City DLC nodig hebben, maar die is nu gratis te vinden in de Crown Store.

  Tijdens de Midyear Mayhem zullen er daarnaast speciale PvP-campagnes worden georganiseerd, waarbij de leden van verschillende Alliances ook samen kunnen werken. Door mee te doen aan genoeg events kan je uiteindelijk de illustere Spectral Indrik mount aan je collectie toevoegen. Duik jij Cyrodiil in om je factie te vertegenwoordigen?

  The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited

  Verkijgbaar vanaf 9 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.