Het is tijd om te racen in Red Dead Online

News
donderdag, 02 juni 2022 om 12:30
red dead online possef1573642900
Een race is altijd leuk, maar Red Dead Online maakt het deze week nog leuker. Je kunt namelijk extra bonussen verdienen met Target Races en Capture Mode.
Iedereen wil de snelste zijn, dus de letterlijke paardenkrachten van Red Dead Online kunnen voor veel plezier zorgen. Deze week komt Rockstar met een extra bonus voor wie een Target Race speelt. Als je deze week in de top drie van een race eindigt kun je een colorway voor de Vaquero Baroque Spurs verdienen.
Dat is niet de enige bonus die je deze week kunt scoren. Als je namelijk een een Pamphlet koopt krijg je deze week nog een andere bonus. Je krijgt bij aankoop van een Pamphlet namelijk 150 RDO-dollar, waarbij het niet uitmaakt welk Pamphlet het is.

De hele maand bonussen in Red Dead Online

Er is geen gebrek aan bonussen in Red Dead Online. Naast de bonussen van deze week zijn er bijvoorbeeld allerlei andere voordelen die de hele maand gelden. Zo krijg je dubbele XP en geld bij Free Roam Misssions en een selectie van Blood Money Contracts.
Als je goed wil scoren in de races moet je natuurlijk wel je paard goed verzorgen. Daarvoor krijg je deze maand wekelijks allerlei gratis items. Je kunt wekelijks gratis Oatcakes, Horse Meal en appels gratis krijgen.