HBO Max aanbod wordt in september met gloednieuwe film uitgebreid

News
donderdag, 01 september 2022 om 12:30
2021 05 06 house of the dragon targaryenf1661985075
September is van start gegaan en ook deze maand voegt HBO Max weer nieuwe film en series toe. Dit is het aanbod dat in de komende weken naar de streamingdienst komt, waaronder een gloednieuwe film die net uit de bioscoop is!
Op 2 september wordt het HBO Max aanbod uitgebreid met de film Elvis. Deze Warner Bros. film over de legendarische Elvis Presley kwam in juni uit in de Nederlandse bioscopen, maar komt nu al naar de streamingdienst.
Ook verschillende series krijgen nieuwe seizoenen en afleveringen deze maand. Zo gaat het zesde seizoen van de populaire comedyserie Rick and Morty op 5 september van start. Elke week zijn Rick en Morty weer te zien in een nieuwe aflevering op HBO Max. Maar naast Rick and Morty krijgt de populaire Game of Thrones spin-off, House of the Dragon, ook nog steeds elke week een nieuwe aflevering en daar blijft het niet bij. Recentelijk is er namelijk aangekondigd dat House of the Dragon een tweede seizoen krijgt.

HBO Max aanbod wordt uitgebreid met klassiekers

Naast alle nieuwe content wordt het HBO Max aanbod ook vergroot met oudere films in september. Zo komen alle The Karate Kid films, The Evil Dead, Godzilla en Sherlock Gnomes naar de streamingdienst. Voor superheldenfans heeft HBO Max ook weer wat nieuws te bieden, Wonder Woman 1984 en Spider-Man Homecoming verschijnen namelijk allebei in september.
HBO Max heeft ook alvast een tip van de sluier gegeven voor wat er in oktober aankomt. Zo zijn alle seizoenen van de DC-serie Arrow en de gehele The Hunger Games filmserie volgende maand te zien op het platform.