Het einde van The Mandalorian is nog lang niet in zicht

News
zondag, 26 februari 2023 om 13:30
Volgende week gaat het derde seizoen van The Mandalorian in première. Bedenker Jon Favreau ging daarom met Total Film in gesprek over het nieuwe seizoen en de toekomst van de serie.
Onlangs werd bekend dat Jon Favreau het vierde seizoen van The Mandalorian al heeft geschreven. Het duurt dus nog eventjes voor we afscheid hoeven te nemen van The Mandalorian en Grogu, maar is het vierde seizoen het laatste? Komen we in de buurt van het einde van de serie?
Total Film stelde deze vraag aan Favreau en of hij al wist hoe het verhaal gaat eindigen. Dat laatste weet hij nog niet, en het lijkt er ook op dat hij voorlopig nog niet klaar is met The Mandalorian.

Personages The Mandalorian kunnen nog lange tijd mee

‘’Ik denk dat het mooie hiervan is dat dit een middenstuk is van een veel groter verhaal. En alhoewel er bepaalde resoluties over tijd zijn met deze personages, denk ik dat het vooral mooi is om te zien hoe deze personages in het grotere verhaal passen, maar het is niet zo dat we al een einde in gedachte hebben waar we naar toe werken. Integendeel, ik zou het leuk vinden als deze verhalen door en door gaan. Deze personages zouden mogelijk nog een lange tijd met ons mee kunnen gaan.
Ik hou er echt van om verhalen in hun stemmen te vertellen en hoe het avontuur zich ontvouwt. Ik kan niet wachten om nog veel meer te doen.’’
Eerder onthulde Pedro Pascal al wat details over seizoen 3. Zo kunnen we meer Mandalorians verwachten en zelfs één of meerdere grote, epische gevechten.