Heel veel deals op bol.com nu exclusief voor Select-leden

News
maandag, 26 juli 2021 om 12:00
1917 st 1 jpg sd low copyright 2019 ww entertainmentf1578650291
Na een grote Summer Sale op bol.com, gaat de webshop vrolijk door met het geven van kortingen. Op de website kan je nu namelijk heel veel deals vinden die exclusief zijn voor Select-leden.
We hebben het waarschijnlijk allemaal wel een keer meegemaakt: je wil iets bestellen op bol.com, maar je komt net een paar cent tekort voor een gratis verzending. Dan kan je natuurlijk een Russisch ebook van drie cent erbij bestellen, maar de webshop heeft ook haar eigen oplossing.

Exclusieve deals voor Select-leden

Voor Select betaal je namelijk tien euro per jaar, maar dan hoef je voor die tijd nooit meer verzendkosten te betalen, heb je toegang tot alle bezorgopties - dus ook als je echt iets op zondag nodig hebt - en kan je ook alles gratis laten ophalen als je er toch niet tevreden mee bent. En om de zoveel tijd komt bol.com ook nog eens met deals die exclusief voor Select-leden zijn. Zoals nu! Wij hebben alvast een aantal mooie deals voor je op een rij gezet.
4K Ultra HD films
Chromebooks
Games
Smartwatches
Naast deze Select-deals zijn er nu nog veel meer mooie aanbiedingen te vinden op bol.com. Check ze hier allemaal, maar vergeet niet om eerst Select-lid te worden. Ben je op zoek naar nog meer deals, kan je ook Red Week bij Media Markt checken!

Populair Nieuws

Laatste Reacties