Eerste Dexter seizoen 9 trailer uit de doeken gedaan

News
maandag, 26 juli 2021 om 11:30
dexterf1602833219
De eerste, officiele trailer van Dexter seizoen 9 is uit de doeken gedaan. De serie gaat onder de naam Dexter New Blood door het leven. De Dexter seizoen 9 trailer toont dat de bekende seriemoordenaar toch weer de drang begint te krijgen om met zijn duistere verslaving aan de slag te gaan.
Dexter Morgan is terug van weggeweest. Na het teleurstellende achtste seizoen en een controversiele finale is de serie terug met een 10 afleveringen-tellende reeks. Deze heet Dexter New Blood en de eerste trailer is nu uit de doeken gedaan. Deze bevestigt ook direct wanneer de serie weer op de buis is: 9 november 2021.
De nieuwe reeks afleveringen wordt door de makers gezien als een tweede finale voor de serie. Dit keer volgen we Dexter in zijn rustige nieuwe leven, maar al snel blijkt dat het verleden niet zomaar begraven blijft. Naast Michael C. Hall keert ook Clyde Phillips, de maker van de eerste vier seizoenen, terug. Jennifer Carpenter en John Lithgow keren daarnaast ook terug om hun oude rollen te vervullen.
Bekijk de eerste trailer hieronder:

Dexter seizoen 9 verhaallijn ook duidelijk

Met de eerste trailer worden ook direct een aantal details rondom het verhaal van de terugkeer bekendgemaakt. Dexter New Blood gaat namelijk verder waar seizoen 8 stopte. Dexter sloeg op de vlucht en ging aan de slag als houthakker in een afgelegen plek waar hij als het ware een nieuw leven begon. De nieuwe reeks speelt zich tien jaar later af in de buurt van New York, terwijl Dexter nu met de naam Jim Lindsay door het leven gaat.
Alles lijkt goed te zijn voor de beruchte seriemoordenaar, maar het verleden lijkt Dexter toch gevonden te hebben. Hoe dat afloopt, kun je vanaf 9 november zien. Dan keert de serie terug in de VS. Waar het nieuwe seizoen in Nederland uitgezonden wordt, is nog onduidelijk.

Populair Nieuws

Laatste Reacties