Heb je altijd al de Chrome Dino in huis willen hebben? Sla nu je slag

News
maandag, 24 juni 2024 om 18:00
google chrome dino
Een onbedoelde mascotte van Google Chrome is de dino uit de offline game. En je kan het beest nu zelf in elkaar zetten met een LEGO-achtige set.
Het is anno 2024 misschien wel één van de meest vervelende dingen die je kan overkomen in het dagelijkse leven: geen internet. Lichamelijk letsel is natuurlijk nog een stuk vervelender, maar voor veel mensen betekent geen internet dat een groot deel van hun sociale leven wegvalt. We zijn het gewend om altijd online met elkaar verbonden te zijn.
Google maakt de boodschap dat je geen verbinding hebt iets minder vervelend in Chrome dankzij een dino. In de browser kan je dan namelijk een simpele offline game spelen, waarbij je met de dinosaurus obstakels moet ontwijken. Door de jaren heen is het beestje een soort mascotte geworden voor de browser, ondanks dat hij daar eigenlijk nooit voor was bedoeld. Er zit immers geen fijne connotatie vast aan de dino.
Wie er wel fijne herinneringen aan heeft, kan de mascotte nu zelf in huis halen. Naja, een LEGO-achtige variant ervan. Op de officiële Google Merch Store wordt nu namelijk een Chrome Dino Brick Set verkocht voor 40 dollar.
Het bouwset bestaat uit 233 stukjes, maar het bouwen is niet zo vanzelfsprekend als met een LEGO-set. Volgens Google is het voor bouwers die houden van een uitdaging en is het meer te vergelijken met een puzzel. Ideaal dus om je avond(en) mee te vullen.

Meer merch van de dino

Het is niet de eerste keer dat Google merchandise verkoopt met de bekende dino erop. Het beest uit het Laat Krijt-periode is ondertussen een bekende verschijning geworden op producten van de techgigant.
Zo verkoopt het bedrijf ook t-shirts, dekentjes, waterflessen, pennen, figurines, sokken en mokken met de dino erop. Het is eigenlijk alleen nog wachten totdat er een levensgrote dino tot leven wordt gewekt door Google.

Populair Nieuws

Laatste Reacties