Komt er toch ooit nog een nieuw Harry Potter deel?

News
vrijdag, 18 maart 2022 om 16:30
harry potterf1672392942
Daniel Radcliffe zal altijd bekend blijven staan als die jongen die na een nogal belabberde jeugd een tovenaar bleek te zijn en de wondere wereld van de tovenarij in rolde. Komt er nu een nieuw Harry Potter deel met Radcliffe in de hoofdrol?
Al meer dan tien jaar speelt Radcliffe in films als Trainwreck, Escape from Pretoria, The Woman in Black en Swiss Army Man. Zelf haalt hij meer voldoening uit zijn theaterwerk, waarbij vooral zijn rol in Equus opzien baarde. In deze productie was Radcliffe langere tijd naakt te zien.
Binnenkort is Radcliffe samen met Sandra Bullock en Channing Tatum te zien in een nieuwe film, The Lost City. Voor deze film zijn de hoofdrolspelers bezig met een promotietour. Als onderdeel daarvan spraken ze met The New York Times. Tijdens dat interview werd Radcliffe gevraagd of de Potterreunie die onlangs opgenomen was voor HBO Max zijn interesse om de rol van Harry weer op te pakken vergroot had.
harry potterf1672392942

Radcliffe opent boekje over zijn rol als Harry

Radcliffe zei daarbij dat dat nu niet aan de orde was, maar 'ik zeg nooit nooit'. Hij verwees daarbij naar Star Wars, waarin Harrison Ford en Mark Hamill pas na 30 jaar terugkeerden in de iconische rol die ze in de originele trilogie speelden. "Voor ons is het pas 10 jaar geleden."
Voorlopig zien we Harry dus nog niet terug, maar wie weet doet Daniel in 2042 zijn tovenaarsmantel nog een keer aan. Tot die tijd moeten we het doen met de boeken, de films en de games, waaronder de game waar velen naar uitkijken: Hogwarts Legacy.

Populair Nieuws