HBO-baas liet personeel critici trollen op Twitter

News
vrijdag, 03 november 2023 om 17:00
hbo maxf1650354911
Makers van films en series hopen natuurlijk altijd op goede reviews. Maar soms krijg je slechte reviews. Daar moet je dan maar mee leven, maar voor HBO-topman Casey Bloys was dat een tijdje kennelijk niet zo makkelijk.
HBO gaat lekker onder leiding van Casey Bloys. House of the Dragon, Succession en The Last of Us zijn maar een paar voorbeelden van populaire recente series. Maar niet alles viel in de afgelopen jaren in de smaak: de series Perry Mason en The Nevers kregen bijvoorbeeld veel kritiek.
Onlangs kwam via Rolling Stone naar buiten dat Casey Bloys rond de tijd dat die series verschenen zijn werknemers neppe Twitter-accounts liet maken om recensenten lastig te vallen. Dat klinkt als een raar verhaal, maar nu heeft Bloys bevestigd dat hij dit inderdaad gedaan heeft. Hij noemt het een dom idee, dat onstond toen hij in 2020 en 2021 (tijdens de Covid-locdowns) teveel tijd op Twitter doorbracht.
Volgens Bloys zijn er uiteindelijk maar een stuk of zes van deze troll-Tweets verstuurd, maar toch verontschuldigt hij zich voor het voorval. Hij pakt het nu beter aan, namelijk via direct messages. Veel critici zijn dan ook daadwerkelijk bereid om in gesprek te gaan, wat Bloys erg fijn vindt.

HBO maakt werk van The Last of Us seizoen 2

Eerder dit jaar had HBO een enorme hiet met The Last of Us. Er is nog meer om te verfilmen, dus er komt een tweede seizoen. Dat ligt momenteel nog even stil vanwege de staking van Hollywood-acteurs, maar HBO heeft wel een plan voor de productie en hoopt in 2025 een nieuw seizoen af te kunnen leveren.

Populair Nieuws