Harry Potter ster vond films beklemmend

News
donderdag, 02 februari 2023 om 17:30
harry potterf1641210769
Op jonge leeftijd in een succesvolle acteercarrière rollen is voor velen een droom. De realiteit is alleen niet zo rooskleurig. Voor een ster uit de Harry Potter-films werd het op den duur vrij benauwend.
De Harry Potter-films zijn een fenomeen en waren dat toen ze uitkwamen nog veel meer. Daar hadden de sterren het niet altijd even makkelijk mee. Rupert Grint, die Ron Wemel speelde, laat in een interview met Bustle weten dat hij het een benauwende ervaring vond.
Grint vertelt dat hij (en de rest van de cast) vrijwel altijd aan het filmen waren, of bezig waren de films te promoten. Tegen het einde van de reeks had hij een pauze nodig. Als Harry Potter nog langer door was gegaan, was het misschien bergafwaarts gegaan met hemzelf, zo vermoedt de acteur.
Ron Wemel en Rupert Grint lijken ook best op elkaar, zo meent Grint. Zo kan hij zich goed herkennen in de postitie die Ron inneemt in het Wemel-gezin. Grint komt ook uit een groot gezin en voelde zich daar ook soms minderwaardig, zoals Ron daar ook last van heeft.

Keert Rupert Grint terug naar Harry Potter?

Hoewel Grint het dus af en toe moeilijk heeft gehad met Harry Potter, is hij wel bereid om terug te keren naar de franchise. Daar hangt dan wel de voorwaarde aan dan ook Daniel Radcliffe en Emma Watson terugkomen. Het is maar de vraag of er ooit weer een Harry Potter-film komt met het drietal in de hoofdrol, al heeft Warner Bros. wel oren naar meer films in de franchise.