Harry Potter Quidditch game aangekondigd door Warner Bros

News
dinsdag, 18 april 2023 om 10:00
harry potter quidditch championsf1681804511
Liefhebbers van Zwerkbal in Harry Potter krijgen toch nog iets om zich mee te vermaken. Warner Bros. heeft namelijk Harry Potter: Quidditch Champions aangekondigd.
Recent hebben fans van de Wizarding World kunnen genieten van Hogwarts Legacy. Ontwikkelaar Avalanche Software heeft van tevoren aangegeven dat er geen Quidditch in de game zit en in de game wordt daar ook een reden voor gegeven. Maar nu lijkt duidelijk te zijn waarom de populaire sport niet in de game zit.
Warner Bros. heeft namelijk officieel Harry Potter: Quidditch Champions uit de doeken gedaan. De nieuwe titel wordt omschreven als een standalone Quidditch-ervaring en je kan strijden samen met je vrienden in een ‘competitieve multiplayer setting’.
Net zoals in Hogwarts Legacy wordt het mogelijk voor spelers om hun eigen student aan Hogwarts te creëren. Dat blijkt uit de FAQ die Warner Bros. voor de game heeft gepubliceerd. Quidditch Champions wordt gemaakt door Unbroken Studios, dat eerder verantwoordelijk is geweest voor Fractured Lands.

Vroeg Quidditch Champions spelen

Warner Bros. heeft nog geen releasedatum voor Harry Potter: Quidditch Champions aangekondigd. Wel krijgen sommige spelers de mogelijkheid om eerder dan normaal met de game aan de slag te gaan. Je kan je nu namelijk opgeven via deze link voor een playtest van de game.
Voor welke platformen Harry Potter: Quidditch Champions uitkomt is nog niet bekend.

Populair Nieuws