Cyberpunk 2077 PS4-patch onderweg, PS5-versie halverwege 2021

  Cyberpunk 2077 heeft op zijn zachtst gezegd de verwachtingen niet waargemaakt. Ontwikkelaar CD Projekt Red is zich daar goed van bewust en werk met man en macht om de game te repareren en bugvrij te maken. Een nieuwe pagina op de website van de game toont dat een PS4-patch onderweg is en geeft daarbij de roadmap aan met verdere patches en de release van de PS5 en Xbox Series X versies.

  Op de roadmap die CD Projekt Red via de nieuwe pagina toont, is te zien dat er al drie hotfixes voor de game geweest zijn. Deze hebben kleine dingen opgelost, maar de grote problemen worden volgens de planning ook snel opgepakt. Zo krijgen de PS4- en Xbox One-versies van de game heel binnenkort een patch die grotere problemen op moet lossen. Na die patch, genaamd Patch 1.1, volgt snel een andere patch (1.2). Wat de patches precies oplossen is nog niet bekend, maar het is fijn om te weten wanneer we oplossingen voor alle problemen in de game mogen verwachten.

  Cyberpunk 2077 roadmap toont PS4-patch en release PS5- en Xbox Series X-versie

  De speciale pagina is in het leven geroepen om iedereen te informeren dat er hard gewerkt wordt om de game te verbeteren. Daarnaast toont de roadmap, die hierboven te zien is, ook de release van de gratis downloadbare content van de game. Dit is ergens in de eerste helft van dit jaar, waarin nog een aantal updates en verbeteringen voor Cyberpunk 2077 gepland zijn.

  In de tweede helft van het jaar komt een gratis next-gen console uit die voor bezitters van de PS5 en Xbox Series X/S zorgen dat er een 'native' PS5- en Xbox Series X-versie van de game is. Deze versie moet soepeler gaan draaien en er beter uit gaan zien.

  Cyberpunk 2077 heeft momenteel nog steeds de nodige problemen in de vorm van bugs en glitches. Hierdoor is een refund-actie in het leven geroepen waarbij de game massaal teruggestuurd is naar de winkels (en digitaal via onder andere de PlayStation Store). Alle problemen van de game hebben wij hier op een rijtje gezet.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.