Hogwarts Legacy: Alles wat we over de Harry Potter game weten!

  Na de acht populaire Harry Potter films kon het maar zo lang duren voordat er een keer een hele zieke game van deze toverwereld zou komen. Toen in 2018 via een leak waarin beelden van een Harry Potter game online kwam leefde de hype helemaal op. De game werd een aantal weken terug aangekondigd met een trailer tijdens een PlayStation evenement.

  Heel veel weten we helaas nog niet over deze game. Het spel zal ergens in 2021 uitkomen, maar een specifieke releasedatum hebben we nog niet. Wel hebben we een aantal hele vette feitjes over het spel die ongetwijfeld goed in de smaak zullen vallen bij de Harry Potter fans onder ons. Dat en de trailer is waar we het voor nu even mee zullen moeten doen.

  Doorzoek Hogwarts helemaal zelf!

  In Hogwarts Legacy heb jij de kans om zelf de mooie wereld te ontdekken. Het is namelijk een Open World game wat eindeloze opties geeft. In de trailer kunnen we al zien dat het spel er ontzettend mooi uitziet. Ook weten we dat het spel een RPG zal zijn. Je zal spelen als een student op de tovenaarsschool en je bent er niet zomaar één. Jij hebt namelijk een hele speciale gave om oude magie waar te nemen en te gebruiken. Je kan helemaal zelf bepalen wat jij met deze gave doet en hoe je dit gebruikt. Je kan het geheim houden voor altijd, maar je kan je ook overgeven aan de verleiding en de gevaarlijke magie te gebruiken voor redenen die voor ons nog onbekend zijn.

  Gameplay

  Buiten het feit dat het spel een open world RPG zal zijn weten we nog een aantal kleine details over de gameplay van Hogwarts Legacy. Zo weten we bijvoorbeeld dat het de bedoeling is dat jij jouw personage met upgrades verbetert. In Hogwarts Legacy zijn hier een heleboel verschillende opties voor. Niet alleen maakt dit de game heel erg variërend, maar het zorgt ook voor genoeg verschillende opties in de gameplay en dus ook in jouw ervaring van het spel. Je kan bijvoorbeeld jouw skills in de combat verbeteren. Dit doe je niet alleen door het simpelweg spel te spelen, maar ook door bijvoorbeeld nieuwe spreuken te leren. De spreuken kunnen je helpen met de combat, maar ook met andere situaties in het spel. Nog een manier om je personage te verbeteren is door je eigen vrienden en bondgenoten te selecteren en zo samen het kwaad te bestrijden.

  Weinig invloed J.K. Rowling

  Een opvallend ding aan Hogwarts Legacy is dat er waarschijnlijk weinig tot geen directe invloed is van de schrijfster van de boeken, J.K. Rowling. Dit zal komen door een aantal discriminerende opmerkingen die gemaakt werden door de auteur. Wel zal het spel vanzelfsprekend veel inspiratie opdoen uit de manieren die J.K. Rowling aanhield in de boeken.

  Wij zijn ontzettend benieuwd naar deze open world Harry Potter game. Wat verwachten jullie van de game? Wordt het een succes of gaat het tegenvallen?

  Hogwarts Legacy

  Verkijgbaar vanaf 2021

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.