Harry Potter-game Hogwarts Legacy nu voor een mooie prijs te scoren

News
donderdag, 20 juli 2023 om 9:00
hogwarts legacy wandf1675954194
Eerder dit jaar werd Hogwarts Legacy uitgebracht en positief ontvangen. Nu kan je de Harry Potter-game voor een mooie prijs scoren in de sale!
De Harry Potter-franchise is al jaren extreem populair, maar het was alweer een lange tijd geleden dat we een volwaardige Harry Potter-game voorbij hadden zien komen. De laatste keer was 2016, toen de LEGO Harry Potter Collection uitkwam.
Maar daar is begin dit jaar verandering in gekomen. Warner Bros. en Avalanche Studios zijn toen namelijk gekomen met Hogwarts Legacy voor de next-gen consoles en PC. In mei zijn ook nog versies voor de Xbox One en PlayStation 4 uitgekomen.
Als je de game nog niet in huis hebt gehaald, dan is nu een perfect moment om dat te doen. Je kan Hogwarts Legacy nu namelijk met veel korting scoren bij bol.com in de sale!

Beleef een betoverend avontuur

In tegenstelling tot de Harry Potter-boeken en -films, speelt Hogwarts Legacy zich niet af in de tegenwoordige tijd. In plaats daarvan reizen spelers af naar het einde van de 19de eeuw en mogen ze hun eigen Hogwarts-student aanmaken, die bovendien de beschikking heeft over een speciale kracht.
In onze review hebben wij Hogwarts Legacy een 9 gegeven en dit hadden we onder andere over de game te zeggen:

“Spelers worden getrakteerd op een uitgebreid verhaal met een compleet nieuwe cast aan personages, een prachtige wereld die vol zit met content en een gevechtssysteem dat sterk in elkaar zit. Het verhaal had wat ons betreft wel iets sneller op gang mogen komen, maar het zijn vooral de interacties met je klasgenoten en de levendige wereld die Hogwarts Legacy zo’n magische ervaring maken.”