Handige PS5 feature komt ook naar Xbox

News
donderdag, 02 juni 2022 om 14:00
xbox series x xbox series sf1628074558
Achievements en Trophies zijn niet meer weg te denken uit het gaming-landschap. Wie deze graag probeert te halen zal vast blij zijn met de nieuwe firmware-update van Xbox. Deze brengt namelijk een handige feature die de PS5 al een poos heeft naar Microsofts consoles.
Niet alle Achievements zijn gelijk. Sommige zijn namelijk behoorlijk weggestopt vergeleken met andere. Er zijn zelfs Achievements die helemaal verborgen zijn tot je ze haalt. Dat is natuurlijk bijzonder onhandig als je er niet achter kan komen wat je moet doen.
Meestal is een Achievement verborgen als beschrijving van de Achievement een potentiële spoiler bevat, maar dat maakt het niet minder lastig als je wil weten waar je op moet letten om zo snel mogelijk alle Achievements te halen. PlayStation biedt al jaren de optie om verbogen Trophies toch weer te geven. Komende maand kunnen ook Xbox spelers die niet spoilergevoelig zijn eindelijk verborgen achievements zien.
De nieuwe feature is aangekondigd via de Xbox Wire blog. Daarin staat ook beschreven hoe je de functie gebruikt. Tijdens het spelen kijk je via de guide onder Game activity en dan Achievements. Daar kun je vervolgens details over verborgen Achievements onthullen en weer verbergen.

Veel leuke dingen voor Xbox

De update valt samen met een aantal andere leuke dingen voor Xbox-gamers. Zo zijn de Games with Gold en Game Pass-titels voor juni bekendgemaakt. Ook geeft Xbox deze maand een game helemaal gratis weg, dus je kunt meteen in een nieuwe titel op Achievements gaan jagen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties