Update - SNS storing verholpen

News
donderdag, 02 juni 2022 om 15:30
pexels pixabay 50987f1615385895
Momenteel is er sprake van een grote SNS storing. De bank heeft flinke problemen waardoor klanten niet kunnen internetbankieren. Zo wordt massaal gemeld via Allestoringen.

Update - Storing weer voorbij

Inmiddels is de storing bij SNS bank verholpen. Alles moet weer naar behoren werken. De storing heeft uiteindelijk een paar uur lang klachten veroorzaakt op de donderdag.
Er zijn grote problemen bij SNS Bank volgens klanten. Meer dan 1100 klanten melden dat er problemen zijn bij de bekende Nederlandse bank. Meer dan de helft van de klachten die binnenstroomt richt zich op het online bankieren. Dit zou niet mogelijk zijn.
Ook via mobiel zijn er problemen. Daar komen zo'n 30 procent van de klachten vandaan. Ook meldt 10 procent dat er sprake is van een algehele storing bij SNS bank.

Grote SNS storing bekend bij de bank

SNS Bank zelf is op de hoogte van de storing. Zo laat de bank via Twitter weten. Daar melden klanten de problemen ook en het officiele account zelf reageert op klanten dat de storing bekend is. Er wordt gewerkt aan een oplossing, maar wanneer deze er komt is nog niet duidelijk. Zodra hier meer over bekend is, werken we dit bericht uiteraard bij.
Zie hieronder de reactie van SNS bank.