Handige Google Pixel Tablet nu met heel veel korting te scoren

News
vrijdag, 31 mei 2024 om 17:00
google pixel tabletf1683622394
Naast de Pixel smartphones is er nu ook de Pixel Tablet van Google. En dat handige apparaat kan je nu tijdelijk met veel korting scoren.
Google is een beetje een vreemde eend in de bijt als het aankomt op hardware. De techgigant is al sinds de opkomst van smartphones actief in de markt met software, met het zeer populaire Android-besturingssysteem. Maar ondanks dat duurde het heel lang voordat Google zelf kwam met een eigen smartphone. Pas in 2016 werd de eerste Pixel smartphone gelanceerd.
Maar niet alleen met smartphones heeft het lang geduurd. Als ontwerper van WearOS en eigenaar van Fitbit werd al lange tijd een eigen smartwatch van het bedrijf verwacht, die uiteindelijk pas kwam in 2022 met de Pixel Watch. En vorig jaar werd dan uiteindelijk het ‘standaard trio’ van techproducten compleet gemaakt met de introductie van de Pixel Tablet.
Niet alleen werd er een tablet gelanceerd, het apparaat is samen te krijgen met een handige docking station, waardoor hij wordt omgetoverd in een smart home-product. En die twee gadgets samen zijn nu met bijna 200 euro korting te scoren tijdens de Bol 10-daagse.

Scherp scherm met slimme features

De Google Pixel Tablet heeft een 11-inch scherm met een 2560x1600 resolutie en een hoge helderheid van 500 nits. Dat is geen overbodige luxe, want de Pixel Tablet is ontworpen op elk moment van de dag te gebruiken. Zo kan je de tablet natuurlijk gebruiken als elke andere tablet, om bijvoorbeeld op te browsen of je favoriete films op te kijken.
Maar de Pixel Tablet heeft daarnaast ook slimme functies. Dankzij de Tensor G2-chip zijn er AI-mogelijkheden ingebouwd, zodat je de Google Assistent om hulp kan vragen tijdens het koken of door je favoriete muziek aan te zetten wanneer je thuiskomt.
Die functies worden nog makkelijker gemaakt met de docking station. Niet alleen laadt de tablet daarmee automatisch op, maar er zit ook een speaker in. Je hoeft de tablet dus niet altijd naast je te hebben om vragen te stellen of informatie op te zoeken. En net zoals met de andere Pixel-producten, voegt Google via updates steeds meer nieuwe functies toe.