Reageer en Win: Bad Boys Ride or Die bioscoopkaartjes en goodies

Article
vrijdag, 31 mei 2024 om 16:00
bad boys ride or die st 3 jpg sd high 2024 universal studios all rights reserved
Na de onverwachte terugkeer in 2020, zijn de Bad Boys weer terug in de bioscoop. En jij kan nu bioscoopkaartjes en goodies winnen voor de film in de nieuwe Reageer en Win.

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor The Strangers: Chapter 1 weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van The Strangers: Chapter 1 zijn geworden… Kevin-Plaatje en Marianne!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Bad Boys: Ride or Die

In 2020 verscheen er plotseling een verrassende sequel in de bioscoop. Maar liefst 17 jaar na Bad Boys II, kropen Will Smith en Marcus Lawrence weer in de huid van Mike en Marcus voor Bad Boys for Life. Ondanks het lastige releasejaar was de film een groot succes en nu zijn de twee losbandige politieagenten weer terug voor Bad Boys: Ride or Die.
Het werk van de Bad Boys wordt alleen wel erg lastig gemaakt in de nieuwe film. Terwijl ze corruptie onderzoeken binnen het politiedepartement van Miami, wordt hun voormalige en overleden baas Conrad Howard beschuldigd van banden met de Roemeense maffia. En door een valstrik moeten de twee agenten ook nog eens zelf op de vlucht slaan voor de autoriteiten.
Net zoals de vorige Bad Boys-films kan je veel actie, explosies en vurige discussies verwachten. Wil je dat spektakel zelf meemaken? Dan moet je nu meedoen met de Reageer en Win. Deze week geven we namelijk 3 pakketten van Bad Boys: Ride or Die weg! In elk pakket zitten twee bioscoopkaartjes, een cap en een t-shirt.
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).