GTA Online update brengt razendsnelle motor en veel bonussen

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 13:30
western reever gta onlinef1643970396
Het is weer tijd voor de wekelijkse update voor GTA Online. Deze week staat er weer een hoop content klaar, waaronder een gloednieuwe motor, en zijn er ook een aantal leuke bonussen te verdienen.
Sinds de dag dat Grand Theft Auto 5 in de winkelschappen werd gelegd, kent de game enorm veel spelers. Grand Theft Auto Online is dan ook een waar succes te noemen. De online modus van het spel wordt elke keer weer gevuld met nieuwe content en bonussen. Rockstar heeft dan ook bekendgemaakt wat we deze week kunnen verwachten in GTA Online.
Deze week zijn er veel bonussen toegevoegd waar je profijt van kunt maken, maar laten we eerst beginnen met iets anders. Vanaf deze update is het namelijk mogelijk om een splinternieuwe motor te bestellen bij Legendary Motorsport. De Western Reever is een mooie gestroomlijnde, razendsnelle motor die je onmiddellijk aan je collectie kunt toevoegen.

De week van gratis auto's in GTA Online

Deze week is het ook weer mogelijk om veel mooie dingen te winnen. Zo kun je de Pfister Comet S2 winnen bij een Car Meet Prize Ride. Je kan daarnaast de Emperor Vectre, Pfister Astron en de Dewbauchee Vagner alle drie gratis uitproberen in een Scramble.
infernus classic gta onlinef1643970382
Deze week is het ook weer aan te raden te gaan kijken bij het Diamond Casino & Resort, want bij de Lucky Wheel kun je veel prijzen winnen. Als kers op de taart is de hoofdprijs van deze week een Pegassi Infernus Classic. Een auto die je ongetwijfeld aan je collectie zal willen toevoegen!
Spelers die de update deze week spelen kunnen genieten van een gratis Born X Raised White shirt in game, door simpelweg in te loggen op de servers.

Bonussen en korting

Behalve alle nieuwe content zijn er ook een hoop bonussen waar je van kan profiteren. De bonussen die deze week spelen zijn als volgt:
Bij de modi Robbery Contract Finales, Exotic Exports, Transform Races en de terugkerende Sumo Adversary Mode krijg je als reward twee keer zoveel geld en RP. De Auto Shop Client Jobs leveren ook twee keer zoveel geld op. Bij de Pursuit Race Series is er dubbele LS Car Meet-reputatie te verdienen.
Deze week zijn er ook weer veel kortingen. Zo is er een 30 procent korting op Auto Shops en 25 procent korting op de Coil Compact EMP Launcher.
Mocht je een nieuw voortuig willen kopen, maar weet je nog niet precies welke, dan zijn er daar deze week ook weer een aantal aanbiedingen voor. Je krijgt 30 procent korting op de volgende voertuigen;
  • Bravado Gauntlet Classic Custom
  • Ubermacht Cypher
  • Emperor Vectre
  • Pfister Astron
  • Western Besrra
Op de Coil Cyclone en Dewbauche Vagner is deze week een korting van 25 procent en een korting van 20 procent op de Vapid Peyote Custom.