Halo Infinite multiplayer cosmetics binnenkort goedkoper

News
maandag, 17 januari 2022 om 8:30
halo infinite multiplayerf1642348001
De cosmetics van de Halo Infinite multiplayer zullen vanaf dinsdag 18 januari goedkoper worden. 343 Industries heeft dit besluit genomen nadat de community veel kritiek had op de in-game store.
Er was al veel kritiek op de microtransactions en in-game store van Halo Infinite sinds de multiplayer van de game in November vorig jaar uitkwam. Veel spelers vonden namelijk dat de prijzen voor de cosmetics te hoog waren. Nu heeft Jerry Hook, Head of Design van 343 Industries, op Twitter laten weten dat daar vanaf dinsdag 18 januari verandering in komt.
Hook vertelt in zijn tweets dat het team achter Halo Infinite de discussies omtrent de in-game shop al vanaf dat de game uitkwam in de gaten heeft gehouden. Gebaseerd op alle feedback die het team heeft zien langskomen, gaat de store nu dus veranderen.
Als reactie op zijn eigen tweet laat Hook ook weten, dat de store elke week een ander aanbod zal krijgen en er op een andere manier om zal worden omgegaan met de bundels waarin cosmetics vaak verkrijgbaar zijn. Zo wil 343 meer individuele cosmetics aanbieden, zodat spelers niet meer hele bundels hoeven te kopen voor bepaalde items. Door de prijzen van de bundels te verlagen, maar de kwaliteit van de items in de bundels te verhogen, zullen spelers meer waar voor hun geld krijgen.
Hook lijkt er ook naar te hinten dat Halo-Credits in de toekomst mogelijk verdiend kunnen worden als beloning door gewoon het spel te spelen. Op dit moment kun je ze alleen maar kan krijgen door ervoor te betalen.
Als laatste vertelt Hook dat het team gedurende het huidige seizoen verder gaat experimenteren met de feedback vanuit de community, zodat ze de game kunnen blijven verbeteren voor de komende seizoenen.

343 Industries luistert naar community

Toen Halo Infinite net uitkwam kreeg 343 ook al de nodige kritiek te verduren. Spelers hadden toen vooral veel problemen met progressie maken in de Battle Pass, omdat XP behalen veel te moeilijk was.
343 Industries reageerde hier toen erg snel op en zorgde ervoor dat challenges makkelijker te behalen waren. Ook werden te specifieke challenges uit de game gehaald. Verder krijg je nu voor de eerste zes matches die op een dag gespeeld worden XP. Het lijkt er dus echt op dat 343 naar de community blijft luisteren en de Halo Infinite multiplayer blijft aanpassen naar hun wensen.