Halo Infinite in Xbox 20/20 showcase van juli

News
dinsdag, 19 mei 2020 om 8:30
10 dingen die wij willen weten over halo infinite op e3 2019 151236 5f1624867760
Aan het einde van dit jaar moet Xbox Series X in de schappen liggen. Nieuwe hardware is uiteraard weinig interessant zonder software, maar gelukkig is een nieuwe game in de Halo-serie al enige tijd bevestigd als Series X release. Wie meer van Halo Infinite wil zien heeft geluk: in juli zal de game te zien zijn in een Xbox 20/20 showcase.
Gedurende de rest van het jaar brengt Microsoft elke maand nieuws over Xbox Series X. Het eerste evenement van deze Xbox 20/20 reeks was een Inside Xbox presentatie waarin onder andere Assassin’s Creed Valhalla te zien was. Hoe Xbox 20/20 er in juni uit gaat zien is nog niet bekend, maar dankzij de officiële Halo-website weten we dat juli nieuws brengt over Halo Infinite.
Of dit nieuws ook de vorm aanneemt van een Inside Xbox presentatie is momenteel niet bekend, maar het lijkt waarschijnlijk. Ook als de Inside Xbox naam niet aan de presentatie verbonden wordt, zal het noodgedwongen een digitaal evenement zijn. Dit uiteraard in verband met het coronavirus.

Meer first-party games

Hoewel de Halo-site niets verklapt over wat we precies van Halo Infinite gaan zien, meldt de site wel dat het Xbox 20/20 event in juli niet uitsluitend om deze game zal draaien. Halo Infinite zal als ‘één van vele first-party titels’ te zien zijn. Titels voor deze andere games worden niet genoemd, vermoedelijk omdat deze nog geheim zijn.

Populair Nieuws

Laatste Reacties