Wordt Ciri de protagonist in The Witcher 4?

News
dinsdag, 19 mei 2020 om 9:30
the witcher 3 cirif1589872850
Over een paar maanden zal Cyberpunk 2077 eindelijk in de winkelschappen liggen, de nieuwe sci-fi game van CD Projekt Red. Daarna zal de studio gaan werken aan The Witcher 4, maar wie gaat Geralt of Rivia opvolgen?
Na The Witcher III: Wild Hunt leek het erop dat The Witcher-serie van CD Projekt Red ten einde zou zijn. Miscommunicatie, zo bleek later. Het was namelijk niet het einde van de serie, maar het einde van Geralt’s verhaal. De studio zou simpelweg geen game meer maken met de schorre Witcher in de hoofdrol.

Ciri als opvolger van Geralt?

Nu is natuurlijk de vraag wie de witharige protagonist gaat opvolgen. Aan de principal writer van The Witcher III, Jakub Szamalek werd gevraagd door VG247 of Ciri wordt overwogen als de volgende hoofdpersoon in de serie. Een zeer interessante vraag, volgens de schrijver. Szamalek heeft bovendien spijt dat er niet meer gedaan is met Ciri in het vorige deel.
Het antwoord van Szamalek is veelzeggend. Er zijn daarnaast ook niet veel andere Witchers in de wereld om het stokje over te nemen, als de game zich na The Wild Hunt afspeelt. Tel daar ook nog eens de exposure van de Netflix-serie daarbij op en Ciri lijkt een logische keuze.

Populair Nieuws