Halo Infinite campaign spoilers aanwezig in technical preview

News
maandag, 02 augustus 2021 om 8:00
halo infinite master chieff1616493849
Afgelopen weekend kon een selectie Halo-fans aan de slag met de technical preview van Halo Infinite. Het was de bedoeling dat deze beta volledig om de multiplayer zou draaien. Toch is het mogelijk dat je nu campaign spoilers online kunt vinden, aangezien er enkele bestanden voor de Halo Infinite campaign aanwezig waren in de technical preview build.
Wanneer er een demo of beta van een game speelbaar wordt gemaakt is dat meestal via een speciale versie van de game waar spoilers voor het eindproduct uit gehaald zijn. Helaas gaat dat ook wel eens mis en kunnen dataminers alsnog spoilers opgraven. Dat is nu ook gebeurd met de tech preview van Halo Infinite.
Joseph Staten, Head of Creative voor de game, laat op Twitter weten dat er in de tech preview build van Halo Infinite onbedoeld nog bestanden aanwezig waren die betrekking hebben op de campaign van de game. Staten waarschuwt dat je online mogelijk spoilers tegen kunt komen en roept op deze niet te delen als je ze ziet.

Geen campaign spoilers voor wie gewoon speelt

De bestanden met spoilers waren niet toegankelijk voor spelers die de technical preview zoals bedoeld speelden. Er is dus geen reden om in de toekomst niet mee te doen aan technical previews. Wie content uit een datamine op het internet verspreid kan daar serieuze gevolgen van ondervinden, waarschuwt Halo’s community director Brian Jarrard.
Halo Infinite moet dit najaar verschijnen voor Xbox Series X|S, Xbox One en PC. De multiplayer, die in de technical preview te spelen was, wordt free-to-play. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Populair Nieuws