Life Is Strange: True Colors trailer toont Haven Springs setting

News
maandag, 02 augustus 2021 om 9:00
life is strange true colorsf1616080702
Life Is Strange: True Colors verschijnt over iets meer dan een maand, maar fans kunnen alvast even proeven van het stadje waar de game zich afspeelt. In een nieuwe trailer wordt deze setting, genaamd Haven Springs, kort uitgelicht.
De trailer neemt ons mee langs een aantal interessante locaties en evenementen in Haven Springs. De setting wordt uitgelicht door Steph Gingrich, een personage uit Life Is Strange: Before the Storm dat ook in True Colors te zien zal zijn. Nieuwe plot details houdt de nieuwe trailer voor zich.
Er zijn wel wat potentieel significante momenten te zien in de trailer, maar de nieuwe hoofdpersoon Alex wordt grotendeels buiten beeld gehouden. Wel is er aandacht voor enkele minigames die je in True Colors kunt spelen. De hele trailer kun je hieronder bekijken om een indruk te krijgen van Haven Springs als setting.
Life Is Strange: True Colors breng naast een nieuwe setting ook een nieuwe hoofdpersoon: Alex Cheng. Zij kan sterke emoties van anderen ervaren en manipuleren. Eigenlijk wil ze niets te maken hebben met die vaardigheid, maar wanneer haar broer komt te overlijden moet ze hem gebruiken om de waarheid te achterhalen.

Nog meer Life Is Strange onderweg

Life is Strange: True Colors verschijnt op 10 september voor PC, Xbox One en Series X|S, en PlayStation 4 en 5. Maar daar blijft het niet bij, want op 30 september verschijnt de Life Is Strange Remastered Collection voor PC, PS4 en Xbox One. Deze collectie komt ook naar Switch, maar heeft op dat platform nog geen releasedatum.

Populair Nieuws

Laatste Reacties