Halo Infinite Technical Preview gaat dit weekend van start

News
woensdag, 28 juli 2021 om 15:30
halo infinite multiplayerf1642348001
343 Industries heeft bekendgemaakt dat dit weekend de Halo Infinite Technical Preview van start gaat. Tijdens deze testfase krijgen een beperkt aantal spelers alvast toegang tot de multiplayer van Halo Infinite om deze goed onder handen te nemen. Uitnodigingen voor de Technical Preview worden al de deur uit gedaan.
Van donderdag 29 juli tot en met zondag 1 augustus gaat de eerste Halo Infinite Technical Preview plaatsvinden. Op socialemedia delen blije (en boze) spelers dat ze een uitnodiging hebben ontvangen (of juist niet hebben gekregen). De uitnodiging leest als volgt:
"Gefeliciteerd! Je bent uitgenodigd om mee te doen aan de aankomende Halo Infinite multiplayer Technical Preview dit weekend, 29 juli - 1 augustus! Deze email is om te bevestigen dat je geselecteerd bent en om je te informeren dat je alle details voor deze test, inclusief instructies hoe je de pre-release build kunt downloaden, in de komende dagen komt via email en Waypoint-bericht."
Naast de data rondom de Technical Preview heeft 343 Industries nog meer goed nieuws. Om 23.00 uur wordt een livestream gehouden die alvast een kijkje neemt in de keuken. Hier kun je alvast zien wat er in de Technical Preview zit. De livestream kun je in de tweet hierboven vinden.
Dat de Technical Preview er komt lijkt een goed teken te zijn. Voor 343 Industries is het een kans om feedback te vragen aan de spelers zodat dit nog voor de release van de game opgepoetst kan worden. De game moet dit jaar immers nog verschijnen. Voor nu is bekend dat de game in "Holiday 2021" moet verschijnen. Een officiële datum moet nog volgen. Die kwam opvallend genoeg namelijk niet tijdens E3 2021.

Populair Nieuws

Laatste Reacties