Kijk hier gamescom Opening Night Live om 20.00 uur

News
woensdag, 25 augustus 2021 om 9:00
opening night live gamescom 2021f1629813907
Vanavond om 20:00 uur gaat gamescom 2021 van start met Opening Night Live. De livestream kan je hier live checken. De show gaat maar liefst twee uur duren!
Vanavond is het dan eindelijk zover. Opening Night Live begint op 20:00 uur en daar zullen vast en zeker een paar toffe games zien. Dat wil je natuurlijk niet missen en dus kun je de show helemaal live checken. De door Geoff Keighley opgezette persconferentie om gamescom 2021 mee te openen is van 20.00 uur tot 22.00 uur.
Tijdens de show ligt de focus volgens Keighley grotendeels op games die later dit jaar nog verschijnen. Zo is nu al bekend dat er beelden van Call of Duty Vanguard zullen verschijnen. Ook Far Cry 6, Death Stranding Director's Cut en LEGO Star Wars The Skywalker Saga worden getoond. Voor nu lijkt de grote klapper een soort reboot van Saints Row te worden.
Rond 19:30 uur zullen we beginnen met een pre-show voor het grote evenement. Luuc en Roland gaan namelijk eerst nog uitgebreid in gesprek over de verwachtingen voor gamescom 2021. De line-up van het evenement is nog in flink wat mysterie gehuld, maar de heren hebben wel een idee wat er te zien zal zijn. Het blijft natuurlijk ook nog even de vraag of we echt nieuwe aankondigingen gaan zien, maar laten we er vooral samen achter komen.
Check hieronder de livestream zelf.

Xbox livestream voor gamescom Opening Night Live

Gisteren was voorafgaand aan gamescom 2021 ook al een speciale livestream van Xbox. Microsoft pakte ook flink uit met onder andere trailers van Forza Horizon 5. Voor de game werd bijvoorbeeld de cover onthuld, terwijl ook een flinke dosis gameplay werd voorgeschoteld.