Call of Duty Vanguard gameplay voor het eerst getoond op Opening Night Live

News
woensdag, 25 augustus 2021 om 20:29
call of duty vanguardf1632122655
Nadat fans lang hebben moeten wachten, is eerder deze maand eindelijk het bestaan van Call of Duty Vanguard officieel aangekondigd. Op Opening Night Live is nu de eerste gameplay van de campagne getoond.
Call of Duty Vanguard speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, waarbij de focus ligt op special forces aan de verschillende fronten. Tijdens Opening Night Live is de eerste gameplay van de titel getoond. Zo zien we beelden uit de campagne in Stalingrad, waarin spelers door de ogen kijken van de voormalige verpleegster Polina.
Aan het begin van de missie heeft de Russin het niet makkelijk, omdat de stad voor een groot gedeelte is verwoest, terwijl de Nazi’s op zoek zijn naar overlevenden. Polina is alleen geen mak lammetje en geeft zich niet zo snel overwonnen aan de Duitse soldaten. Met name met een sluipschuttersgeweer blijkt de dame zeer dodelijk, maar ook met andere wapens kan Polina zeer goed overweg.
Check hieronder de eerste gameplaybeelden van Call of Duty Vanguard:

Nog meer moois op gamescom 2021

Naast Opening Night Live heeft de organisatie van gamescom 2021 nog meer dingen gepland, ondanks dat de beurs niet op de normale manier kan doorgaan. Zo zijn er de komende dagen onder andere interviews met ontwikkelaars gepland en zullen er meer beelden van games worden getoond. Check hier wat je nog allemaal van gamescom 2021 kan verwachten. Daarnaast heeft Xbox dinsdagavond al haar eigen livestream gehouden, waarbij onder andere een nieuwe controller is aangekondigd en nieuwe trailers zijn getoond.