The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 gameplay gelekt?

News
donderdag, 16 december 2021 om 9:30
the legend of zelda breath of the wild 2 e3 2021f1623828046
Een nieuw patent lijkt een aantal nieuwe The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 gameplay mechanics te hebben verklapt. Volgens een nieuw patent zijn drie nieuwe mechanieken van de game uitgelekt. Tenminste, zo doet het nieuwe patent vermoeden voor de game die voor volgend jaar op de planning staat.
Via Gamereactor zijn verschillende patenten uitgelekt die de nieuwe mechanieken voor Breath of the Wild 2 bloot lijken te leggen. Zo toont het eerste patent een soort transportfunctie waardoor Link door de bodem van een platform kan zakken en vervolgens weer boven het platform verschijnt. Een ander patent lijkt te wijzen op een kracht waardoor Link de wereld om zich heen een stukje kan terugspoelen, terwijl het laatste patent te maken heeft met Link's boog.
Wanneer Link in vrije val door de lucht suist, kan hij volgens het nieuwe patent namelijk zijn boog op meerdere posities richten en afvuren. Laatstgenoemde lijkt dan ook al deels in de trailers van Breath of the Wild 2 te zitten, want Link is in de trailer al te zien in vrije val. Het enige onderdeel wat we nog niet gezien hebben is Link die daadwerkelijk in de vrije val zijn pijlen afvuurt.

Kloppen de The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 gameplay lekken?

Of de nieuwe patenten daadwerkelijk verklappen wat de nieuwe elementen zijn van de gameplay van The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 is nog maar de vraag. Dat beelden in de trailer doen vermoeden dat de patenten kloppen, is immers nog geen officiële bevestiging. Daarvoor zullen fans nog even geduld moeten hebben tot Nintendo meer toont van de game. De game staat voor 2022 op de planning, dus mogelijk komt de bevestiging sneller dan gedacht.