Stream: Ontsnappen we levend uit het bos in The Quarry?!

News
donderdag, 09 juni 2022 om 16:00
the quarry titlef1654646244
Maak je klaar voor een gloednieuwe toffe XGN-livestream! Vrijdag 10 juni gaan we aan de slag met de angstaanjagende nieuwe horrorgame The Quarry! Dat wil je uiteraard niet missen!
Waar we iedere vrijdag al live zijn op Twitch, pakken we komende vrijdag extra groot uit. Naast de reguliere XGN Cast 's middags is het 's avonds tijd om de release van The Quarry te vieren! Stefan duikt een dikke twee uur in de filmische horrorgame en probeert tijdens dat avontuur zoveel mogelijk mensen te redden van alle duistere kwaden die op de loer liggen. Vanaf 20.00 uur begint de spannende stream op ons Twitch-kanaal en daar wil je bij zijn!
Je maakt tijdens het kijken namelijk kans op een kopie van de game op een platform naar keuze mét een tof t-shirt. Daarvoor mag je 2K bedanken. Deze stream wordt namelijk mede mogelijk gemaakt 2K, de uitgever van de gloednieuwe game.
Ook wordt de stream door MSI gesponsord. Tijdens de stream zal de MSI Creator Z16 daarom ook nog even aan bod komen. De stream kun je hieronder gewoon volgen, dus kom gezellig langs om te zien hoe The Quarry Stefan de stuipen op het lijf jaagt!

Bepaal mee welke keuzes er in The Quarry gemaakt worden!

Naast het genieten van alle gebeurtenissen in de stream, kan je natuurlijk ook al je vragen stellen en misschien wel een klein beetje meespelen. Tijdens het verhaal van The Quarry maak je tal van keuzes die het verschil tussen leven en dood kunnen betekenen. Bepaal samen met Stefan hoe het verhaal van de game zich ontvouwt!
Deze stream is in samenwerking met 2K en MSI.

Populair Nieuws

Laatste Reacties