Haal de beste Batman films nu in een unieke 4K Blu-ray collectie!

News
woensdag, 04 mei 2022 om 14:00
the dark knight jokerf1639745047
De nieuwe Batman film met Robert Pattinson is net uit, maar als je op de beste manier wil genieten van oudere Batman films, dan is dat binnenkort mogelijk. Je kan nu namelijk unieke 4K Blu-ray collecties van de superheld scoren!
Batman is altijd al een geliefde held geweest en door de jaren heen zijn er dan ook veel films van de superdetective verschenen. De meest geliefde films blijven nog steeds de titels van de Christopher Nolan-trilogie, met niemand minder dan Christian Bale in de hoofdrol. Met name het tweede deel in de reeks, The Dark Knight met Heath Ledger als The Joker, wordt gezien als een meesterwerk. De film kreeg dan ook twee Oscars, waaronder eentje voor de toen al overleden Ledger.
Wil je de oudere Batman films in alle glorie terugkijken, dan kan je nu collecties in huis halen die perfect zijn voor Batman films. De Christopher Nolan-trilogie, Batman Returns uit 1992 en Batman 89 (met Jack Nicholson als The Joker) worden nu namelijk als speciale 4K Blu-ray collecties uitgebracht.

Wat zit er in de Batman 4K Blu-ray Collecties?

Met de collecties haal je natuurlijk niet alleen de film zelf in 4K in huis, maar kan je ook genieten van een aantal mooie bonussen. Zo zullen alle films komen in een speciale, luxe steelbook editie en kan je onder andere genieten van prachtige artwork en exclusieve behind-the-scenes beelden.