Update - Guardians of the Galaxy Vol. 3 staat nu op Disney+

News
maandag, 07 augustus 2023 om 9:30
guardians of the galaxy vol 3f1683296403
Marvel-fans kunnen snel weer genieten van een nieuwe grote film op Disney+. De streamingdienst heeft namelijk aangekondigd wanneer Guardians of the Galaxy Vol. 3 verschijnt.

Update - Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu op Disney+

De plannen zijn ongewijzigd en zodoende is Guardians of the Galaxy Vol. 3 nu te zien op Disney+. Als je deze tranentrekker rondom Rocket gemist heeft in de bioscoop, of gewoon nog eens wil zien, kan je hem nu thuis zo vaak kijken als je wil.
Oorspronkelijk bericht.
Na het succes van Avengers Endgame heet de MCU een aantal films gehad die wat minder goed zijn ontvangen. Het was dan ook een flinke uitdaging om de saga van Thanos te overtreffen. Eén van de films die alleen wel goede zaken heeft gedaan is Guardians of the Galaxy Vol. 3, het laatste deel in de trilogie rondom Star-Lord en zijn crew.
Heb je die film nog niet gezien, dan kun je daar binnenkort van genieten op Disney+. De streamingdienst heeft namelijk via Twitter aangekondigd dat de blockbuster al snel zal verschijnen. Op 2 augustus is Guardians of the Galaxy Vol. 3 namelijk te streamen voor alle leden van Disney+.

De focus op Rocket

Waar in de vorige delen van Guardians of the Galaxy de focus voornamelijk lag op Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt), wordt die voor het laatste deel van de trilogie meer verschoven naar Rocket (Bradley Cooper). De villain is dan ook de High Evolutionary (Chukwudi Iwuji), een mad scientist en de maker van Rocket. Kijkers komen tijdens de film meer te weten over de oorsprong van de wasbeer.
Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft net zoals de vorige delen weer een flinke sterrencast. Niet alleen keren Chris Pratt, Bradley Cooper, Vin Diesel, Dave Bautista, Zoe Saldana, Karen Gillan en Pom Klementieff terug voor hun rollen, er is ook plek voor onder andere Will Poulter, Nathan Fillion en Sylvester Stallone.
Dit bericht is bijgwerkt op 7 augustus 2023.