GTA V op Xbox Game Pass verschenen

  Hoewel Rockstars Grand Theft Auto V in 2013 is uitgekomen, heeft het spel nog altijd een grote schare aan trouwe fans. Microsoft heeft deze week daarom onverwacht GTA V op Xbox Game Pass gezet.

  Game-uitgevers zetten steeds meer in op digitale verkopen en abonnementsdiensten en dat is ook niet gek, want het geld komt voor een steeds groter deel hier vandaan. De Game Pass van Microsoft wordt om de zoveel tijd met nieuwe games geüpdatet en dat zijn vaak niet de minste. Soms zijn het nieuwe games, soms oude parels. Mensen met een abonnement kunnen het nieuwe jaar zonder extra kosten de wereld van Trevor, Michael en Franklin in duiken.

  Hoewel het geen gigantische deal lijkt vanwege de leeftijd van GTA V, is deze open world game nog altijd erg populair en dat wordt onderstreept door de vele streams die op platformen als Twitch te vinden zijn. Het is een van de meest bekeken games en staat regelmatig in de top meest gespeelde games op Steam. Voor mensen die Xbox Game Pass Ultimate of Xbox Live Gold hebben, is het multiplayer gedeelte GTA Online ook beschikbaar.

  Rockstar blijft haar meest succesvolle game ooit nog altijd ondersteunen met nieuwe updates. Deze zijn wel bijna altijd voor het online-gedeelte zijn en niet voor de singleplayer. Afgelopen maand kwam er een nieuwe missie uit, genaamd The Diamond Casino Heist. Het zou de meest uitgebreide heist tot nu toe worden, waarin je moet samenwerken met de Cheng-familie. De ontwikkelaar heeft vorig tevens de Rockstar Games Launcher opgezet waarop haar eigen games staan, waaronder GTA V.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.