Rockstar Games Launcher is gelanceerd met gratis titel

  Zo’n beetje elke grote uitgever of ontwikkelaar heeft vandaag de dag een zogeheten launcher op PC, om haar games in één plek bijeen te brengen. Ook Rockstar mag zich nu onder die groep scharen, want de Rockstar Games Launcher is officieel gelanceerd. En spelers krijgen er ook nog eens gratis GTA-titel bij.

  De Rockstar Games Launcher is niet helemaal nieuw, want Rockstar had al een eigen platform waarop een aantal van haar games werden gelanceerd, de zogeheten Social Club. De nieuwe launcher is daarentegen een plek waar vanaf nu alle games van de grote ontwikkelaar op zullen komen, inclusief de oude titels. Zo zullen vanaf heden klassiekers als Bully, Max Payne 3 en L.A. Noire op de launcher beschikbaar zijn. En natuurlijk ook GTA: San Andreas, want door de software te installeren krijgen spelers de game gratis in hun bibliotheek.

  Waar zorgt de Rockstar Games Launcher voor?

  Het nieuwe platform van Rockstar zal alle titels up-to-date houden met de nieuwste patches, save-games opslaan in de cloud en ook je PC scannen naar oudere titels die erop staan en die eerder niet werden ondersteund door Social Club. Uiteraard is het nu ook een plek om titels van Rockstar aan te schaffen. Hopelijk zullen PC-spelers er binnenkort ook Red Dead Redemption 2 op zien verschijnen.

  L.A. Noire

  Verkijgbaar vanaf 20 may 2011

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.