GTA remastered trilogie krijgt geen gratis PS5 upgrade

News
woensdag, 22 december 2021 om 12:00
gta trilogy definitive editionf1636730260
Voor iedereen met een PS4 die de disk-versie van de GTA Remastered trilogie wil aanschaffen, let op. Mocht je binnenkort willen upgraden naar de PS5 dan is het niet mogelijk om de game gratis te laten upgraden. Hier waarschuwt Ben Turpin voor op Twitter.
Sinds kort is het ook mogelijk om de GTA Remastered trilogie op disk te halen. Eerder was de game alleen digitaal beschikbaar. PS4 spelers worden nu gewaarschuwd, want wie de disk versie voor de PS4 krijgt, zal niet de mogelijkheid hebben om gratis te upgraden naar de PS5 versie. Het is wel mogelijk om de disk versie voor Xbox One gratis te upgraden naar Xbox Series X.

Waarom is de upgrade naar PS5 niet mogelijk?

Het is niet duidelijk waarom de fysieke versie van de game geen gratis PS5 versie heeft. Het vreemde is namelijk dat als je de game digitaal voor de PS4 koopt, je deze wel gratis op de PS5 kan krijgen.
Spelers weten dus niet of het een glitch is of dat het echt niet mogelijk is. Rockstar heeft hier nog niet officieel op gereageerd.
Mocht je dus momenteel een PS4 hebben, maar in de toekomst van plan zijn een PS5 te halen, dan is het misschien een beter plan om de digitale kopie van de game aan te schaffen. Zo hoef je de game in ieder geval niet dubbel te kopen als je deze op de PS5 wil spelen.

Populair Nieuws