Deze Assassin's Creed game krijgt binnenkort ondersteuning voor 60 FPS

News
woensdag, 22 december 2021 om 11:30
het assassins creed origins verhaal nader uitgelegd 123706 4f1640164525
Assassin's Creed Origins krijgt mogelijk 60 FPS ondersteuning. Dit heeft Ubisoft India gezegd in een tweet, waarin AC dag wordt gevierd. Dat is een onofficiële feestdag van Assassin's Creed.
Fans van Assassin's Creed Origins hebben ergens om naar uit te kijken. Ubisoft zegt namelijk dat er gewerkt wordt aan 60 FPS ondersteuning voor de game uit 2017. Fans hoopten al dat dit zou gebeuren, nadat Assassin's Creed Odyssey ook zulke ondersteuning heeft gekregen.

Komt er nog een Assassin's Creed crossover?

Onlangs is Ubisoft met een crossover gekomen tussen Assassin's Creed Valhalla en Odyssey. Dat nu het nieuws naar buiten is gekomen dat Origins ondersteuning krijgt voor 60 FPS, zorgt dat ervoor dat fans beginnen te speculeren dat er nog een crossover komt.
Dit kan dan zijn tussen bijvoorbeeld Odyssey en Origins, maar ook tussen Origins en Assassin's Creed Valhalla. Fans zouden er in ieder geval geen probleem mee hebben en zouden nog een crossover juist leuk vinden. Ubisoft heeft laten zien dat het kan met Valhalla, dus dan zou het ook voor Origins moeten kunnen.
Ubisoft zegt in de tweet nog weinig over de details van de toevoeging, zo weten we bijvoorbeeld nog niet wanneer de ondersteuning aan de game zal worden toegevoegd. Spelers zullen dus nog even geduld moeten hebben, voordat de game 60 FPS aan zal kunnen. Later zal daar meer informatie over naar buiten komen.