GTA Online Los Santos Tuners update met nieuwe Street Races is nu live!

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 16:00
gta online los santos tuners updatef1626788821
Vorige week heeft Rockstar de Los Santos Tuners update aangekondigd. We moesten er nog even geduld voor hebben, maar nu is de GTA Online update voor iedereen te downloaden.
GTA Online is al aardig op leeftijd met een release in 2013, maar de online wereld van Grand Theft Auto weet nog steeds elke week miljoenen spelers aan te trekken. En dat komt mede dankzij de ondersteuning van Rockstar. De ontwikkelaar blijft namelijk maar komen met nieuwe updates, waaronder nu de Los Santos Tuners update.
De patch is vorige week officieel uit de doeken gedaan, maar staat nu live en is voor iedereen te downloaden. En dat is goed nieuws, want de update introduceert veel nieuwe content. Zo kunnen liefhebbers van gepimpte auto’s elkaar nu ontmoeten in de LS Car Meet, een grote ontmoetingsplaats in Cypress Flats. De ruimte biedt daarnaast ook plaats voor een Test Track, waar je je vaardigheden achter het stuur even flink kan oppoetsen.

Illegale straatraces in GTA Online

Dat is nodig ook, want de Los Santos Tuners update staat helemaal in het teken van opgevoerde auto’s en illegale straatraces. Met de LS Car Meet Membership krijg je namelijk toegang tot gloednieuwe Street Races. Hierbij mag je scheuren door de straten van Los Santos in verschillende modi, zoals de Pursuit Series - een race waarbij er weinig checkpoints zijn en de coureurs worden aangemoedigd om creatieve routes te vinden. En daarnaast worden er ook zes nieuwe, multi-part overvallen toegevoegd aan GTA Online. Uiteraard staan die allemaal in het teken van getunede auto's.
Door races succesvol te voltooien bouw je ook langzaam maar zeker een betere reputatie op, waarmee je weer toegang krijgt tot flitsende onderdelen voor je auto en bijbehorende kleding voor je karakter. Het is dus tijd om de straten op te gaan in GTA Online en te bewijzen wat je waard bent achter het stuur.