GTA Online is deze week Pimp My Ride

News
vrijdag, 23 september 2022 om 17:30
gta online dinkaf1663943445
Er is veel te doen in Auto">Grand Theft Auto, maar zoals de naam suggereert zijn auto’s nog altijd van groot belang. In de nieuwste GTA Online update kun je je perfecte auto maken. het lijkt namelijk wel alsof de game even is veranderd in Pimp My Ride.
Mocht je nog niet je eigen Auto Shop hebben gekocht in GTA Online, dan is dit de week om het te doen. Je krijgt namelijk 40 procent korting op de Shop zelf en op alle aanpassingen die er eventueel aan wil maken. Vervolgens kun je dubbele beloningen verdienen met Auto Shop Client Jobs.
Uiteraard moet je wel auto’s hebben die zich een beetje laten aanpassen om echt gebruik te kunnen maken van een Auto Shop. Daarvoor kun je nu de Dinka Kanjo SJ en de Dinka Postlude kopen. Beide zijn beschikbaar bij Souther San Andreas Super Autos.
Als je meer van de wapens bent kun je nu ook de Service Carbine kopen bij Ammu-Nation. Voor dit wapen moest je eerst plaatsen-delict afspeuren over heel Los Santos. Dat is het toch iets makkelijker om er gewoon één te kopen.

Nog meer bonussen in GTA Online update

Er is nog veel meer te beleven in de nieuwste GTA Online update. Zo kun je ook dubbele beloningen krijgen via Deathmatches en Land Grab. Dat geld kun je vervolgens uitgeven aan allerlei mooie bolides in Simeon’s Showroom of Luxury Autos.