Reageer en Win: Abonnementen voor esports-platform E-Grounds!

Article
vrijdag, 23 september 2022 om 17:00
e grounds headerf1663141587
Gamen wordt in steeds meer opzichten een professionele sport. Het wordt nu ook makkelijker dan ooit om te beginnen als professionele esport dankzij het nieuwe platform E-Grounds. En wij geven daar nu twee abonnementen voor weg in de Reageer en Win!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we Steelrising voor de PlayStation 5 weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Steelrising zijn geworden... Gster en Sparks740!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - E-Grounds

Veel gamers dromen ervan om mee te doen aan esports, maar het doel lijkt bijna onmogelijk. Hoe kan je je immers wurmen tussen alle gevestigde namen, zonder dat je daar 12 uur per dag aan moet opofferen? Gelukkig wordt esports binnenkort een stuk toegankelijker met de lancering van E-Grounds!
Dit nieuwe Nederlandse platform laat de KNVB voetbal-structuur los op gaming. Zo kan je deelnemen aan lokale competities en steeds verder doorgroeien naar regionale en nationale competities. Bij E-Grounds wordt er bovendien alleen gebruikgemaakt van populaire, free-to-play titels (Valorant, Rocket League, Fortnite en League of Legends), zodat het voor iedereen toegankelijk is. De lancering van de eerste competities op E-Grounds is op 10 oktober, maar je kan je nu alvast inschrijven bij een team of een nieuw team maken!
Wil je alles uit E-Grounds halen en bijvoorbeeld promoveren naar hogere divisisies, dan heb je daar een abonnement voor nodig. Gelukkig is dat niet te duur met 4,99 euro per maand, maar je kan het ook nóg goedkoper maken. In de Reageer en Win van deze week geven we namenlijk twee abonnementen voor E-Grounds weg!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws