GTA Online moedigt illegale straatraces aan deze week

News
vrijdag, 01 april 2022 om 15:00
gta online los santos tunersf1648816059
Deze week kan je geregeld het geronk van opgevoerde auto’s horen in GTA Online. Rockstar biedt deze week namelijk veel bonussen voor straatraces in de online wereld.
Goed nieuws voor raceliefhebbers in GTA Online. Alle LS Car Meet Races, of het nu gaat om de Street Race Series of Pursuit Series, levert namelijk twee keer zoveel LS Car Meet Rep op deze week. Dat laat Rockstar weten in de nieuwe Newswire.
Spelers op de PlayStation 5 en Xbox Series kunnen bovendien in volle glorie aantreden voor de races. Speel je namelijk de next-gen versie van GTA Online, dan krijg je exclusieve Hao’s Special Works upgrades, een nieuwe Hao’s Premium Test Ride en 20 procent korting op alle Hao’s Special Works Racing Suits.

Nog meer bonussen in GTA Online

Je hoeft trouwens geen racefanaat te zijn om te profiteren van bonussen deze week in GTA Online. Rockstar heeft namelijk ook nog meer in petto voor spelers. Lukt het je namelijk om te overleven in de Survival Series, dan krijg je twee keer zoveel dollars en RP, evenals voor alle Lamar Contact Missions. Voor het voltooien van Sell Missions voor je Special Cargo Warehouse en Gunrunning Bunker krijg je de komende dagen ook twee keer zoveel beloningen.
Daarnaast kan je deze week ook weer een nieuwe auto bemachtigen in het Diamond Casino. Met een beetje mazzel mag je naar huis gaan met de Annis Savestra. Sowieso ga je niet met lege handen naar huis als je GTA Online speelt, want iedereen die inlogt krijgt gratis en voor niets de All White Square Shades.